Welcome to my blog phone parts › Slik løser du iPhone-ladeproblemet?

2017年08月16日

Slik løser du iPhone-ladeproblemet?

Lade telefonen er allerede en del av det daglige livet for iPhone-brukere, men noen ganger finner de at deres iPhones ikke vil bli belastet. Hvorfor skjer dette? Er iPhone ødelagt eller batteriet er dårlig? Mange ble forvirret av dette problemet. Ikke bekymre deg for det, dette problemet kan skyldes noen vanlige grunner, og du kan løse det enkelt av deg selv. Her vil vi snakke noe om hvorfor det skjer og hvordan å fikse det som nedenfor.


1. IOS-problemer


Årsak: IOS ble noen ganger krasjet at iPhone ikke kan identifisere ladeutstyret.


Løsninger: Force gjenoppretter iPhone-enheten. Trykk og hold inne Knappene for strøm og volum ned (Hjem-knapper) samtidig i minst ti sekunder til du ser Apple-logoen på iPhone-skjermen.


2. Blokkert ladeport


Årsak: Meget støv eller lint er stablet opp i ladelåsen vil føre til dårlig kontakt.


Løsninger: Rengjør ladeporten med støvsuger. Hvis lintet fortsatt er der, prøv å fjerne det med tannpirk. Plugg inn for å lade igjen, hvis det virker, er alt i orden, hvis ikke, fortsett å lese.


3. Dårlig kontakt


Årsak: Dårlig kontakt mellom støpselet, kontakten og USB-kabelen fører til iPhone-ladingsfeil.


Løsninger: Pass på at du har gode forbindelser mellom støpselet, kontakten og USB-kabelen. Hvis forbindelsen mellom støpselet og stikkontakten er dårlig, prøv å koble til en annen kontakt eller koble USB-kabelen til en USB-port på datamaskinen. Hvis det begynner å lade, kan den første kontakten være dårlig, hvis ikke, vennligst les videre for mer.


4. Skadet USB-adapter


Årsak: En skadet adapter kan også forårsake ladesvikt.


Løsninger: Prøv å bruke en annen adapter som er god, eller koble din iPhone til en USB-port på datamaskinen. Hvis iPhone kan lade opp riktig, trenger du bare å kjøpe en ny iPhone-adapter, hvis ikke, vennligst fortsett å se ned.


5. Skadet USB-kabel


Årsak: En skadet USB-kabel kan forårsake et dysfunksjonelt problem.


Løsninger: Prøv å bruke en annen USB-kabel som er bra, det er bedre å bruke en OEM eller en Apple-sertifisert kabel. Hvis det koster bra, trenger du bare å kjøpe en ny USB-kabel.


Hvis du har prøvd alle løsningene ovenfor og det fortsatt ikke kan lade opp, kan det hende at din telefon har en maskinvareskade, og du må sende den til en Apple-butikk eller nærmeste verksted. De vil sjekke hvilken del av iPhone som er skadet, og erstatt en ny del som laderport, batteri og så videre.


Les mer:http://bit.ly/2wcS2vg

Posted by phoneparts at 14:53│Comments(0)
上の画像に書かれている文字を入力して下さい
 
<ご注意>
書き込まれた内容は公開され、ブログの持ち主だけが削除できます。